Skip to main content
Domov

Povečanje interakcij s kupci in večja stroškovna učinkovitost s prenovo lojalnostnega programa

 

Regionalnemu ponudnik celovitih komunikacijskih storitev smo svetovali pri prenovi in nadgradnji programa zvestobe, pri čemer smo opredelili potencialne partnerje in priložnosti za multi-partnerski program ter pripravili pripadajoč poslovni načrt.

Preberite več

Ustvarjanje edinstvene pozicije z razvojem novega poslovnega modela za prodajo električne energije

 

Za telekomunikacijskega operaterja v regiji smo pripravili poslovni model za prodajo električne energije, s čimer je stranka dopolnila ponudbo klasičnih telekomunikacijskih storitev, in konceptualizirali komunikacijsko strategijo.

Preberite več

Priprava strategije za doseganje novih prihodkovnih virov z naslova monetizacije velike količine eksternih podatkov

 

Za telekomunikacijsko podjetje smo pripravili strategijo za eksterno monetizacijo podatkov, s katero smo identificirali področja za eksterno monetizacijo podatkov in začrtali načrt njene implementacije. 

Preberite več

Optimizacija prodaje z optimalno uporabo IT rešitev

 

Za optimalno uporabo IT rešitev je bilo potrebno zagotoviti kvalitetne podatke in opredeliti primerne procese ter odgovornosti. Z ureditvijo internih procesov in določitvijo ključnih vhodnih podatkov smo naročniku zagotovili osnovo za hitrejše odločanje v prodajnem procesu, ki vsak mesec obsega več tisoč interakcij s strankami.

Preberite več

Želite izvedeti več?

V kolikor vas zanimajo priložnosti, ki jih ponuja napredna uporaba podatkov, ali pa vam digital spreminja način poslovanja, ste na pravem mestu.
info@indigo-pristop.si 00386 (0)1 2391 200