Skip to main content
Domov
Področja:

Indigo Consulting išče projektnega vodjo (ž/m)!

 

Indigo Consulting (Pristop skupina) dinamična in ambiciozna ekipa poslovnih svetovalcev v svojo družbo vabi projektnega vodjo, osebo, ki ima izkušnje z vodenjem svetovalnih projektov, razvijanjem novih poslovnih modelov in oblikovanjem strateških odločitev vodilnih podjetij v Sloveniji in JVE regiji.

Preberite več

Indigo Consulting išče mlajšega poslovnega svetovalca / analitika (ž/m)!

 

Indigo Consulting (Pristop skupina) ekipa poslovnih svetovalcev v svojo družbo vabi mlajšega poslovnega svetovalca, osebo, ki ji poslovno razmišljanje ni tuje, ima izkušnje z razvijanjem novih poslovnih modelov in je skozi svoje izkušnje že prikazal sposobnost reševanja kompleksnih poslovnih izzivov.

Preberite več

Kako vzpostaviti uspešen program zvestobe? (4 Fazni pristop za uvedbo programa zvestobe)

 

Programi zvestobe vseh vrst povečujejo porabo potrošnikov, oblikujejo nakupno vedenje, osveščajo o blagovni znamki in povečujejo velikost tržne košarice. Hkrati se pogled podjetij na programe zvestobe in zvestobo kupcev sčasoma spreminja.

Preberite več

Značilnosti uspešnega programa zvestobe

 

Program zvestobe je sistem strukturiranih nagrad namenjenih kupcem, običajno v zameno za želeno vedenje in s ciljem povečati zvestobo ter zbrati podatke o kupcih.

Preberite več

Uveljavljena podjetja vs. nove digitalne motnje: trendi, izzivi in priložnosti

 

Današnjo tržno realnost ustvarjajo novi atraktivni igralci na trgu s svojimi h kupcu usmerjenimi poslovnimi modeli in izzivi že uveljavljenih igralcev z zadovoljevanjem potreb novih potrošnikov.

Preberite več

Predrago ali prepoceni? Definirajte pravo ceno.

 

Cenovna politika je pomemben vzvod za doseganje strateških ciljev. Pri 5% operativni marži na izdelku, nam dvig cene za 1% poveča absolutno operativno maržo za 20%. Tega se zavedajo tudi slovenska podjetja.

Preberite več

Indigo Consulting išče mlajšega poslovnega svetovalca (ž/m)

 

Se želiš pridružiti dinamični in ambiciozni ekipi poslovnega svetovanja v podjetju Indigo Consulting (Pristop Skupina), ki razvija nove poslovne modele in sooblikuje strateške odločitve vodilnih podjetij v Sloveniji in JVE regiji? Verjameš v moč podatkov, analitike, strateškega načrtovanja in premišljenega izvajanja projektov za reševanje poslovnih izzivov? Si ambiciozna oseba, ki ima rada poslovne izzive in dinamično delo ter imaš visoko sposobnost strukturiranega in analitičnega delovanja? Potem si prava oseba za nas!

Preberite več

Upravljanje promocij

 

Promocije predstavljajo enega izmed ključnih elementov marketinškega spleta, ki ga podjetja uporabljajo za vplivanje na kupce pri zasledovanju različnih marketinških ciljev z namenom podajanja informacij kupcem, povečanja povpraševanja in/ali diferenciacije ponudbe. Kot take imajo velik potencial za vpliv na izkaz poslovnega izida, vendar se podjetja pri sami izvedbi pogosto soočajo z raznovrstnimi izzivi, ki otežujejo optimalno izvedbo promocij.

Preberite več

Priprava optimalne prodajne strategije na podlagi podrobne analize trga in identifikaciji ICT ekosistema

 

S projektom smo naročniku izčrpno predstavili B2B ICT trg v Sloveniji. Osredotočili smo se na segmente malih, srednjih in velikih podjetji ter javnega sektorja. Z analizo smo identificirali ključne deležnike znotraj ICT panoge in postavili osnovo za pripravo prodajne strategije.

Preberite več

Ustvarjanje edinstvene pozicije z razvojem novega poslovnega modela za prodajo električne energije

 

Za telekomunikacijskega operaterja v regiji smo pripravili poslovni model za prodajo električne energije, s čimer je stranka dopolnila ponudbo klasičnih telekomunikacijskih storitev, in konceptualizirali komunikacijsko strategijo.

Preberite več

Želite izvedeti več?

V kolikor vas zanimajo priložnosti, ki jih ponuja napredna uporaba podatkov, ali pa vam digital spreminja način poslovanja, ste na pravem mestu.
info@indigo-pristop.si 00386 (0)1 2391 200