Skip to main content
Domov
Področja:

Zakaj se izbira »optimalne IT rešitve« pogosto izkaže za neoptimalno?

 

V zadnjih letih se je povečalo število ponudnikov IT rešitev za potrebe marketinške tehnologije. Podjetja pri reševanju svojih izzivov veliko upanja polagajo v IT rešitve uglednih ponudnikov. A nepremišljen nakup IT rešitve bo podjetju povzročil več nevšečnosti kot izboljšav.

Preberite več

Marketinške tehnologije: priložnosti in ključni faktorji uspeha

 

Trendi kažejo, da bo do leta 2017 marketinški direktor porabil več sredstev za tehnologije kot direktor IT oddelka v podjetju. A kako zagotoviti, da so sredstva za tehnologijo učinkovito porabljena in izbrana tehnologija omogoča doseganje poslovnih ciljev podjetja?

Preberite več

Doseganje optimalne funkcionalnosti in boljših rezultatov s podporo pri implementaciji programske opreme za upravljanje promocij

 

Velikega trgovca v regiji smo podprli pri optimizaciji promocij in uvajanju programske podpore za načrtovanje, analizo in boljše upravljanje promocij, s čimer je bilo možno bolje pripraviti cenovno strategijo in natančno spremljati vpliv promocij na poslovne učinke.

Preberite več

Uspešna integracija marketinške avtomatizacije z opredelitvijo nakupnega procesa in izdelavo prodajnega lijaka

 

Startegiji marketing automation in lead nurturing-a sta naši stranki omogočili pospešitev prodajnega cikla in gradnjo odnosov z obstoječimi in potencialnimi strankami. 

Preberite več

Optimizacija prodaje z optimalno uporabo IT rešitev

 

Za optimalno uporabo IT rešitev je bilo potrebno zagotoviti kvalitetne podatke in opredeliti primerne procese ter odgovornosti. Z ureditvijo internih procesov in določitvijo ključnih vhodnih podatkov smo naročniku zagotovili osnovo za hitrejše odločanje v prodajnem procesu, ki vsak mesec obsega več tisoč interakcij s strankami.

Preberite več

Želite izvedeti več?

V kolikor vas zanimajo priložnosti, ki jih ponuja napredna uporaba podatkov, ali pa vam digital spreminja način poslovanja, ste na pravem mestu.
info@indigo-pristop.si 00386 (0)1 2391 200