Skip to main content
Domov
Področja:

Svetovanje kot storitev: prihodnost svetovalske industrije

 

Tehnologija vnaša inovativnost v svetovalske storitve, ki posledično postajajo široko dostopne in razpoložljive v realnem času. Večje spremembe se že dogajajo, v skladu z njimi pa se morajo prilagoditi tudi igralci znotraj svetovalske industrije.

Preberite več

MWO 2017: Zazrite se v sedanjost marketinga in postanite h kupcem usmerjeno podjetje

 

Svetovalno podjetje Pristop bo v sodelovanju z Društvom za marketing Slovenije letos že četrto leto zapored preverilo stanje marketinga v Sloveniji. Raziskave Mind Wide Open (MWO) že četrto leto zapored identificirajo ključne trende znotraj marketinga ter izpostavijo najboljše trženjske prakse v regiji.

Preberite več

Zbiranje in analiza ali Monetizacija podatkov?

 

Zadnja leta se veliko govori o uporabi podatkov v poslovne namane, izboljšanja prodaje, marketinga, logistike in proizvodnje. Kljub napredku v podjetjih so pogosto iniciative opredeljene po vertikalah in pogosto obstaja veliko več in večjih priložnosti za monetizacijo podatkov v podjetjih.

Preberite več

Uspešna integracija marketinške avtomatizacije z opredelitvijo nakupnega procesa in izdelavo prodajnega lijaka

 

Startegiji marketing automation in lead nurturing-a sta naši stranki omogočili pospešitev prodajnega cikla in gradnjo odnosov z obstoječimi in potencialnimi strankami. 

Preberite več

Optimizacija prodaje z optimalno uporabo IT rešitev

 

Za optimalno uporabo IT rešitev je bilo potrebno zagotoviti kvalitetne podatke in opredeliti primerne procese ter odgovornosti. Z ureditvijo internih procesov in določitvijo ključnih vhodnih podatkov smo naročniku zagotovili osnovo za hitrejše odločanje v prodajnem procesu, ki vsak mesec obsega več tisoč interakcij s strankami.

Preberite več

Želite izvedeti več?

V kolikor vas zanimajo priložnosti, ki jih ponuja napredna uporaba podatkov, ali pa vam digital spreminja način poslovanja, ste na pravem mestu.
info@indigo-pristop.si 00386 (0)1 2391 200