Skip to main content
Domov

Indigo

Združujemo bogate izkušnje, tako iz različnih področij v samem podjetju, kot tudi iz različnih dejavnosti. Dolgoletne izkušnje nam omogočajo poglobljeno razumevanje procesov oziroma, kako lahko celovite, sistematične in na podatkih sloneče metode vodijo do odličnih poslovnih rezultatov.

Verjamemo, da so oprijemljivi in dolgoročno uspešni poslovni rezultati posledica spoznanj in sklepov, do katerih pridemo s pristopom, ki je posebno prilagojen strategiji, kulturi, finančnemu stanju in delovnem okolju posameznega podjejta ter razmeram na trgu. Pri svojem delu uporabljamo različne pristope: strateško projektni pristop, na sodelovanju temelječ pristop ter pristop, temelječ na rezultatih. Dopolnjujemo jih s procesi, s katerimi uvajamo spremembe v organizacijo in delovno okolje.

STRATEGIJA IN VIZIJA

Prepričani smo, da imajo podjetja številne neizkoriščene možnosti in vire za povečanje prihodkov ter izboljšanje poslovnega rezultata, predvsem z uporabo sistematičnega, strukturiranega in na podatkih temelječega pristopa. Z rastjo poslovnih modelov, ki so med seboj povezani ter z večjo dostopnostjo podatkov smo zmožni pridobiti večjo dodano vrednost podjetja za nadaljno dobičkonosno rast.

VREDNOTE PODJETJA

Naše temeljne vrednote so usmerjene k doseganju oprijemljivih poslovnih rezultatov za naše stranke. S tem uspešno dosegamo kratkoročne dobre poslovne učinke ter dolgoročno konkurenčno prednost. Z našimi strankami in partnerji gradimo odnos, ki temelji na medsebojnem spoštovanju, zaupanju in strokovnosti. Zaposleni sodelujejo med seboj kot kolegi, ki se med seboj spoštujejo. V medsebojnih odnosih upoštevajo tako poslovne kot tudi osebne vidike posameznikovih značilnosti in vrednot. V podjetju poudarjamo razvoj kompetenc zaposlenih in težimo k ohranjanju kritičnega pogleda na poslovne priložnosti, ki jih spoznavamo na podlagi prepoznavanja in soočanja z izzivi naših raznolikih strank.

Partnerji

Želite izvedeti več?

V kolikor vas zanimajo priložnosti, ki jih ponuja napredna uporaba podatkov, ali pa vam digital spreminja način poslovanja, ste na pravem mestu.
info@indigo-pristop.si 00386 (0)1 2391 200