Skip to main content
 • Poslovno svetovanje v digitalni dobi

  Tradicionalnim podjetjem pomagamo identificirati in realizirati nove poslovne modele prilagojene digitalnim zahtevam strank.

 • Intervju: Digitalna transformacija je le sredstvo, ne namen!

  Pristopov oddelek poslovnega svetovanja bo odslej deloval kot samostojno podjetje z novim imenom Indigo in še širšim naborom storitev. Vodil ga bo dr. Mitja Pirc, s katerim smo se pogovarjali o storitvah poslovnega svetovanja kot eni izmed najhitreje rastočih svetovalnih panog na svetu in transformaciji podjetij v dobi intenzivne digitalizacije in rabi podatkov.

 • Razvoj strategije vstopa na trg in opredelitev digitalnega ekosistema za IT platformo s področja e-zdravja

  Premik zdravstva v digitalno okolje je bila odlična priložnost za našega stranko, vodilnega razvijalca programske opreme v regiji. Pripravili smo strategijo, ki je upoštevala razvoj digitalnega ekosistema in opredelila ključne deležnike, do katerih je smiselno nastopiti najprej in tako pospešili razvoj poslovanja.

 • Optimizacija prodaje z optimalno uporabo IT rešitev

  Za optimalno uporabo IT rešitev je bilo potrebno zagotoviti kvalitetne podatke in opredeliti primerne procese ter odgovornosti. Z ureditvijo internih procesov in določitvijo ključnih vhodnih podatkov smo naročniku zagotovili osnovo za hitrejše odločanje v prodajnem procesu, ki vsak mesec obsega več tisoč interakcij s strankami.

 • Izboljšanje dobičkonosnosti poslovanja preko optimizacije promocijskih aktivnosti in cen

  Opredelitev hitrih ukrepov optimizacije na področju promocijskih aktivnosti in cen je omogočilo izboljšanje dobičkonosnosti poslovanja podjetja v obsegu 2% - 4% povečanja bruto marže podjetja.

Ključni izzivi in odprta vprašanja podjetij na področjih Big data & digitalne transformacije:

Študije primerov

Partnerji

Želite izvedeti več?

V kolikor vas zanimajo priložnosti, ki jih ponuja napredna uporaba podatkov, ali pa vam digital spreminja način poslovanja, ste na pravem mestu.
info@indigo-pristop.si 00386 (0)1 2391 200